Raamkristallen Asfour / Swarovski

Regenboogkristal van Asfour en Swarovski:

De kristallen van Swarovski zijn uitlopend, omdat Swarovski sinds 10-2020 gestopt is met de productie van de wereldwijde levering van kristallen. Door onze grote voorraad hebben we tot nu toe dit kunnen overbruggen.
Maar nu is het tijd voor de Asfour kristallen.
Dit kristal is van dezelfde kwaliteit als die van Swarovski namelijk 32% PbO en in de grotere kristallen is een zwaluw logo geëtst.

Wat is het verschil tussen Swarovski-kristallen en Asfour-kristallen.
Swarovski is het mooiste kristal ter wereld, vervaardigd door Swarovski in de Oostenrijkse Alpen. Het is loodvrij en wordt over het algemeen machinaal gesneden en vervolgens machinaal gepolijst om perfecte optische helderheid, vlijmscherpe facetten en unieke zuiverheid en schittering te bereiken.
Asfour-kristal is samengesteld uit 32% loodglas en vervaardigd in Egypte. Asfour produceert eerste kwaliteit, machinaal geslepen kristalglas met sprankelende helderheid en onberispelijkheid. Hoewel niet zo "perfect" als Swarovski-kristal, wordt Asfour gekenmerkt door een prismatische schittering, visuele zuiverheid, scherpe facetten en nauwkeurig polijsten, alles voor een bescheiden prijs.